Mijn Account | Winkelwagen
Hulp nodig?
< Alle onderwerpen

Hoe plaats ik mijn bestelling?

Stap 1:Kies het product dat je wilt bestellen en plaats deze in jouw winkelmand. Dit doe je door te klikken op ‘In winkelmand’.

Stap 2: Jouw gekozen product(en) is/zijn nu in de winkelmand geplaatst. Om dit te controleren kun je klikken op ‘Winkelmand bekijken of klik rechtsboven op het winkelwagentje.

Stap 3: Controleer of de juiste producten zijn toegevoegd aan jouw winkelmand. Let er hierbij op dat je de juiste maat en kleur hebt geselecteerd.

Stap 4: Klopt jouw bestelling? Klik dan op de groene knop ‘Doorgaan naar afrekenen’.

Stap 5: Om jouw bestelling te kunnen verzenden hebben wij jouw gegevens nodig. Deze kun je invullen in het formulier.

Stap 6: Kies het betaalmiddel dat je wenst te gebruiken en klik op de groene knop ‘Bestelling plaatsen’ Je wordt nu doorgestuurd naar de betaalomgeving.

Stap 7: Wanneer de bestelling betaald is, ontvangt je hiervan een bevestigingsmail van ons. Hiermee wordt bevestigd dat de bestelling gelukt is en dat wij aan de slag gaan om de producten zo snel mogelijk bij jou te bezorgen!

Vorige Hoe kan ik zien of de bestelling geslaagd is?
Volgende Ik heb een bestelling geplaatst en wil weten wat de status van mijn order is.
Inhoudsopgave
10013.99.02
Coupon: welkom5

5% korting

Gebruik kortingscode “Welkom5” voor 5% korting op jouw eerste bestelling.