Mijn Account | Winkelwagen

Beddinghouse

Beddinghouse

Beddinghouse is een bekende speler in de branche van beddengoed en wordt binnen de Benelux als marktleider gezien. Het is een Nederlands familiebedrijf wat zich prominent richt op het ontwikkelen van bed- en badtextiel. Het assortiment wordt omvat door onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, plaids, spreien en handdoeken.

Beddinghouse beddengoed
Tweemaal per jaar presenteert Beddinghouse een nieuwe collectie, welke voortkomt uit het eigen creatieve hart van het bedrijf. Het doel is het creëren van de ‘wow factor’ bij de consument. De collecties dekbedovertrekken onderscheiden zich door de diverse, kleurrijke dessins die gebaseerd zijn op de laatste trends en het beste materiaal. Een duurzamere toekomst wordt daarbij niet uit het oog verloren. Bedding House is innovatief op het gebied van duurzame stoffen en andere materialen, wat telkens leidt tot prachtige creaties en een uitstekende kwaliteit.

Het merk ontwikkelt overigens dekbedovertrekken voor alle maten, van een peuterbed tot lits-jumeaux. Vanzelfsprekend met bijpassende hoeslakens en matrasbeschermers, om het plaatje compleet te maken!

Beddinghouse collecties
De nieuwe collectie van Beddinghouse valt steevast onder te verdelen in een aantal thema's. Deze geven een bepaalde stijl of sfeer weer, waar jij als consument gemakkelijk een keuze uit kunt maken. De stories bieden ideeën waar jij jouw inspiratie weer uit kunt halen! Op deze manier tover jij je slaapkamer om tot een prachtige ruimte, vol sfeer en stijl dankzij één van de vele dekbedovertrekken en ander bijpassend beddengoed van Beddinghouse. Ben jij een liefhebber van kleurrijk, romantisch of luxueus? Aan jou de keuze!

Bedding house en duurzaamheid
Enkele jaren terug werd binnen het bedrijf besloten een positieve bijdrage te leveren aan een betere en duurzamere toekomst. De focus werd gelegd op Product, People en Packaging. Het hoofddoel lag bij het verduurzamen van het katoen, waardoor Bedding House zich aansloot bij het Better Cotton Initiatieve (BCI). Een organisatie die zich inzet voor een verantwoorde productie van katoen. Daarnaast overziet BCI ook de arbeidsomstandigheden van de mensen die werken voor het bedrijf.

Bedding House is zich bovendien bewust van de nadelige effecten van plastic. Hierdoor is het laatste actiepunt 'Packaging' als doel opgenomen. Er wordt aandacht besteed aan het produceren van nieuwe verpakkingsmaterialen, welke een minder grote impact hebben op het milieu. Echter is dit proces gaande en groeiende, maar Beddinghouse is in ieder geval op de goede weg!

Beddinghouse kopen
Heb je een dekbedovertrek of ander item gezien? Je bestelt het gemakkelijk en snel online. Heb je nog vragen omtrent een afmeting, dessin of materiaal? Onze klantenservice helpt je graag verder met het maken van de beste keuze!

10013.99.02
Coupon: welkom5

5% korting

Gebruik kortingscode “Welkom5” voor 5% korting op jouw eerste bestelling.