Over Ons

Slapen zit in ons bloed Lorem ipsum dolar sit amet een iets langer verhaaltje moet hier geplaatst worden

Bed Plus helpt u slapen sinds 2005

Bedplus Surhuisterveen is uw specialist op gebied van slapen en alles wat daarbij komt kijken.
 
Wij zijn een familiebedrijf dat persoonlijke aandacht en maatwerk hoog in het vaandel hebben staan.
 
Met onze ruim 15 jaar ervaring weten wij namelijk als geen ander dat niemand gelijk is en iedereen andere vragen en wensen heeft. Niet alleen nemen wij alle tijd voor een eerlijk advies passend bij uw slaap- en interieurbehoefte, maar staan wij ook garant voor het gehele proces. Om die reden bezorgen en monteren wij onze boxsprings zelf bij u thuis en bieden wij deskundige nazorg en garanties.

Plus punt

waarom is slapen belangrijk?

het staat vast dat we een derde van ons leven slapen.In de maatschappij van tegenwoordig is dat absoluut niet zonde van onze tijd, integendeel, slapen is erg belangrijk zowel lichaamlijk als geestelijk,

Plus punt

Enim elit labore id aliqua eu sint sint minim repreheanderit consequat.

Plus punt

Enim elit labore id aliqua eu sint sint minim repreheanderit consequat.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Over onze bedden

Onze bedden bevinden zich in het midden segment, waardoor wij garant staan voor een kwalitatief goede boxspring tegen een toch eerlijke prijs. Om dit te kunnen garanderen werken wij nauw samen met onze leveranciers in Nederland en in België. Dit resulteert er ook in dat uw boxspring vaak al binnen 2 a 3 weken in uw slaapkamer staat. 
 
Sinds kort hebben wij onze eigen lijn boxsprings ontwikkeld, Forestline. Een vernieuwend concept waarbij u alle onderdelen van uw bed zelf kunt samenstellen. U kunt het zo gek niet bedenken! Een standaard hoofdbord te klein? Waarom niet een hele muur bekleden? Geen ruimte voor een televisie aan de muur? Dan biedt een voetbord met televisie-lift wellicht uitkomst. Kortom, er is van alles mogelijk!
 

Meer dan alleen boxsprings

U kunt ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras of topmatras. Wij hebben een ruim assortiment in onze showroom, waardoor er altijd iets geschikt voor u tussen zit. Daarnaast hebben wij verschillende soorten kussens, dekbedden en hoeslakens. Het oog wil natuurlijk ook wat, wij hebben een gehele wand vol met de mooiste dekbedovertrekken! 

Onze merken