Mijn Account | Winkelwagen

Henson Design

Boxspring Van Landschoot Henson Design Oxfort
Boxspring Van Landschoot Henson Design Romance

Henson Design

One night can be life changing

“One night can be life changing”. Want jouw nachtrust bepaalt hoe je de uitdagingen van de volgende dag tegemoet gaat. Een slaapmeubel van uitmuntende kwaliteit is dus onmisbaar. Henson Design legt je ’s nachts in de watten, zodat je overdag je dromen kan waarmaken.

Op een voetstuk

Luxe zit soms in de details; ga dus voor bedpootjes die de look van je bed helemaal af maken. Henson Design biedt verschillende stijlen en materialen, van vierkant in metalen uitvoering voor een strak ontwerp, tot hout en rond voor een gezellige en warme sfeer. Voor net dat tikkeltje extra kies je een onderstel uit de designreeks.

Top, Zo'n Twintopper

De Twintopper is een topmatras die exclusief voor Henson Design werd ontworpen: ruim 12 centimeter dik en beschikbaar in latex of koudschuim uitvoering, het ene voor nóg soepeler comfort dan het andere. Bovendien draai je de Twintopper naargelang het seizoen.

Licht in het duister

Elk Henson Design luxe bed is standaard uitgerust met praktische in- en uitstapverlichting die automatisch in werking treedt bij beweging naast het bed. Handig helder in het donker, en subtiel genoeg om je partner rustig verder te laten soezen!

Allesbehalve kort van stof

Een gepersonaliseerde boxspring? Kies het materiaal en de kleur van je nieuwe Henson Design set uit ons gamma exclusieve kwaliteitsstoffen. Als je bovendien wil dat er geen vuiltje aan komt, ga dan voor de kwaliteiten Excalibur of Camelot met vuil- en vochtwerende eigenschappen. De nagelnieuwe look van je bed blijft behouden!

Unieke matrassamenstelling

Een exclusieve binnenkern: het unieke hoog-laag pocketveerbinnenwerk van de Henson Design matrassen. Door de wisselwerking tussen hoge en lage veren, worden tijdens het liggen zowel de lichte als zwaardere drukpunten van je lichaam perfect ondersteund.

Elektrisch comfort

Ook wie elektrisch slapen verkiest, kan zich zorgeloos neervlijen in een Henson Design luxe bed. Weg met hinderlijke snoeren, de elektrische Henson bedien je draadloos. Het binnenwerk van pocketveren beweegt moeiteloos mee volgens de vorm van je verstelbare bed. Bovendien zorgt een vijfde buigpunt in de bedbodem voor een extra kussenfunctie, en dus nog meer comfort!

Van eigen bodem

Alle Henson Design luxe bedden worden met de hand vervaardigd in ons Belgisch atelier. Van het eerste concept tot het bed in jouw slaapkamer

10013.99.02
Coupon: welkom5

5% korting

Gebruik kortingscode “Welkom5” voor 5% korting op jouw eerste bestelling.