Showroom in Surhuisterveen

Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke beddenspeciaalzaak waar wij jou graag persoonlijk ontvangen. Wij houden onze winkel graag up to date. Dit betekent dat wij de boxsprings in onze showroom doorlopend veranderen.

Deze bedden hebben vaak maar kort in de winkel gestaan en passen nog helemaal bij de trends van nu, én zij worden voor een leuke showroomprijs aangeboden. Wij staan ervoor garant dat de aangeboden modellen geen beschadigingen of andere opmerkingen hebben. Indien dit wel het geval is, wordt dit expliciet vermeld.

Eigen Showroom

In onze showroom, die gevestigd is in Surhuisterveen aan de Groningerstraat 11, kun je terecht voor alles op gebied lekker slapen. Dit betekent dat wij naast dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden en hoofdkussens en sierkussens ook over een breed assortiment aan boxsprings en matrassen beschikken. Ook voor extra accessoires zoals nachtkastjes, bankjes en opbergkisten ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? Kom gerust eens bij ons binnen om op jouw gemak tussen onze producten te ‘neuzen’, onze producten uit te proberen en vrijblijvend slaapadvies in te winnen.

Boxspring Forestline Shangri-La
Boxspring Comfort
Boxspring Van Landschoot Axelssøn Paris
Aanbieding
Eastborn Moss
 2.695,00
Aanbieding
Eastborn Park
 2.545,00
Aanbieding
Eastborn Slope
 2.395,00
Boxspring Forestline Mars
Boxspring Forestline Mercurius
Boxspring Van Landschoot Axelssøn Paris
Boxspring Van Landschoot Henson Design Oxfort
Boxspring 24-7 Carré
Boxspring Forestline Venus
Boxspring Forestline Alpine
Boxspring Forestline Spectra
Boxspring Forestline Aarde
Boxspring Van Landschoot Axelssøn Luxor

Onze merken