Slaapadvies bij jou op locatie

Tijdens een slaapadvies aan huis komen wij bij jou thuis om jouw wensen op gebied van boxsprings, bed-ombouwen en matrassen te bespreken.

We kijken samen naar de optimale opstelling, kleuren, stoffen en combinaties voor in jouw slaapkamer. Hierbij kunnen wij een uitgebreid arsenaal aan stofstalen en proefmatrassen meebrengen.  Op deze manier kan jij op jouw gemak beslissen welke producten het beste bij jouw interieur passen. Uiteraard geven wij hierbij ook advies. Verder geeft dit duidelijkheid en voorkomt het miskopen.

Werkwijze

Je kunt ook een afspraak maken door te bellen naar 0512-795362 of een email te sturen naar info@bedplus.nl. Ook kun je ons laagdrempelig bereiken via Facebook en Instagram, zie ‘Contact

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij jou om VRIJBLIJVEND advies te geven.
De maximale duur van de afspraak bedraagt 1 uur.

Kosten van het slaapadvies bedragen €50,- euro per afspraak. Bij bestelling van een boxspring of matras wordt dit bedrag verrekend met jouw aankoopbedrag en is de afspraak dus GRATIS.

Deze service bieden wij aan binnen een straal van 50 kilometer vanaf Surhuisterveen. Reiskosten buiten deze straal bedragen €0,25 per kilometer.

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Maak nu direct een afspraak!

Vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

* Na het versturen van jouw aanvraag nemen wij telefonisch contact met jou op om de afspraak te bevestigen.

Onze merken